Afdrukken

Brood bakken

Een versgebakken brood geeft een heerlijke geur in uw huis. Zeker als het een kruidenbrood is.

Marry Foelkel verzorgt een boeiende en gezellige workshop over kruidenbroden.

Ze geeft informatie over het gebruik van oeroude graansoorten, zoals kamut en spelt die een speciale smaak geven. Die smaak wordt nog levendiger door de toevoeging van allerlei kruiden. Ook verschillende rijsmiddelen en bakmethodes komen aan bod. Daarna gaat u zelf een broodje bakken met de graansoort en de kruiden van uw keuze. U neemt een lekker broodje mee naar huis.

Rozenbottels zijn krachtige ontstekingsremmers en hebben een hoog vitamine C gehalte. Wij kunnen dit gemalen als broodverbeteraar toevoegen aan oerbrood. Het brood rijst er beter door, het is ook een goede basis voor rozenbottel probiotica.

De workshop kost 25 euro per persoon.

Deelnemen aan deze minicursus? Bel 055 506 13 91 voor meer informatie, data en opgave.