gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Let op: er zijn een aantal data gewijzigd van de verdiepingscursussen:
10 februari 2023 is 3 februari 2023 / 10 maart 2023 is 17 maart 2023 geworden!

Voorstelling: De naakte waarheid 19 november

(voorstelling van Heden Gesloten met Wolfram Reisiger en Rina Rispens)

Flyer Naakte waarheidZaterdag 19 november om 15:00 uur bij Marrys

De voorstelling is ontstaan in de zomer van 2020 en heeft de première gehad op Landgoed Noordijk in Twello. In eerste instantie eenmalig, maar snel bleek uit reacties van het publiek, dat er veel belangstelling voor was. We werden aangemoedigd deze voorstelling vaker te spelen:

“Als hedendaagse hofnarren houden Rina en Wolfram ons een spiegel voor. Op milde wijze laten ze zien waar wij collectief van het rechte pad raken en steken ze ons een hart onder de riem met rake beelden, vindingrijke teksten, olijke en soms weemoedige liedjes. En niet te vergeten: ze herinneren ons aan zowel de ernst als de lichtheid van het bestaan. Gaat dat zien! “  (Steef Athmer)
 
Onze voorstelling is gebaseerd op een oude legende over de waarheid en de leugen. Wij verdiepen ons als onderzoekers in de verschillende vormen van waarheden en komen daarbij tot de conclusie, dat de naakte waarheid er toch anders uitziet dan je van tevoren had gedacht.
Met veel humor, mooie liedjes, gevoelige verhalen en filosofische beelden brengen wij een rijk gevuld programma waarvoor wij jullie van harte willen uitnodigen.

Lees meer

Cursus: Salutogenese, oorzaken van gezondheid

De ééndaagse cursus “Salutogenese, oorzaken van gezondheid” is gratis toegankelijk en richt zich op het stimuleren van gezondheid. Na afloop van de cursus is er de mogelijkheid om middels een donatie je waardering te laten blijken. Belangrijkste onderwerpen van de cursus: – Hoe zorg je voor behoud van gezondheid? – Kun je bij jezelf herkennen dat je je gezondheid aan het verliezen bent en kun je dan nog bijsturen? In de cursus vertel ik je in grote lijnen over ons afweersysteem, gaan we in op wat stress nu eigenlijk is en wat dat te maken heeft met o.a. voeding, beweging, bioritme, temperatuur en ademhaling. Ik laat je zien wat er in het lichaam gebeurt als het door welke oorzaak dan ook onder druk komt te staan. En hoe je er voor kunt zorgen dat de strategieën waar ons lichaam over beschikt om te zorgen dat problemen worden opgelost, optimaal hun functie kunnen uitoefenen. Naast het verstrekken van beknopte informatie over de werking van het lichaam, is het mijn intentie je naar huis te laten gaan met een hoofd vol inspiraties om direct zelf mee aan de slag te gaan! Lezing salutogenese gegeven door Birgit Spoorenberg.

Datum: maandag 19 december 2022
Tijdstip: 11.00-17.00 uur
Locatie: Engeland 25, 7361 CS Beekbergen

Kosten: donatie/vrije bijdrage
Aanmelden alleen via https://cursussalutogenese.nl/aanmelden/

Cursus Germaanse Geneeskunde 10 dagen

Gedurende 10 boeiende en intensieve dagen zullen we basis theorie, samenzijn en interactie combineren om de German New Medicine (GNM) of Germaanse Geneeskunde begrijpelijk en toepasbaar te maken in ons eigen leven. We zullen tijd hebben om casussen te bespreken en daardoor de kennis praktisch te gaan oefenen. Het is ontzettend belangrijk om deze kennis eigen te maken juist voordat je ziek wordt!

Vrijdagen van 10 u - 17 uur.: 7-10, 4-11, 2 en 16-12, 13-1-23, 10-2, 10 en 31-3, 28-4, 2-6. Totaal zijn er 10 lesdagen.

Lees meer

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299

#module-401 { display: inherit !important; z-index: 1111; } .minicartdiv > div > div { display: inherit !important; } .minicartdiv { position: absolute; right: 20px; }