Skip to main content

Workshop: Hoor de hartewens van de Natuur

ecointention_hans_andeweg
Categorie
Workshops
Dates
15 april 2023 13:00 - 16:00

Hoe wij zelf een bijdrage kunnen leveren om de natuur in onze eigen achtertuin en in de directe omgeving weer gezond te maken!

Hans Andeweg (MSc.) is schrijver van ‘In resonantie met de natuur’ en ‘Scheppend leven’. Vorig jaar verscheen zijn muziekalbum ‘Alles verandert’. Hij is oprichter van Center for ECOintention dat internationaal werkt en al meer dan 25 jaar de vitaliteit en gezondheid van natuurgebieden en bedrijven verbetert. De ECOintention beroepsopleiding is geregistreerd door de Nederlandse overheid en erkend als Master of Science studie door de Ubiquity University in de USA. www.ecointention.com

Enkele jaren geleden verbeterde een ECOintention student in samenwerking met Staatsbosbeheer de energie van de Sallandse Heuvelrug.  Hoor boswachter Ton Klomphaar op YouTube over de resulaten. https://www.youtube.com/watch?v=VOmoO1Yq9Pw&t=53s

Er kunnen 35 personen aan deelnemen.

Vanaf 12.00 is er inloop en een soepje voor de liefhebbers.

Aanmelding via Marrys winkeltje.

 
 

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.