Zomercursus “”Levensenergie”” met Marry en Fiona

Categorie
Workshops
Datum
2019-07-17 09:30 - 16:00
Locatie
Marrys Kruidentuin

Cursus van 9.30 - 16.00 uur 

Cursusgeld €80.00 incl. koffie / thee / lunch

Intuitieve tuinwandeling met Marry en een innerwise imago maken met Fiona aan de hand van een vraag. Het blijkt, dat de tuinwandeling en "de wandeling door het imago" in kleurrijke beeldentaal, antwoorden geven op levensvragen.
Onze ziel begrijpt deze taal. De antwoorden geven in diepste zin inzicht in wat er om het leven speelt.
19 juni hebben we deze zomerdagcursus eerder aangeboden. Het was zo inspirerend dat we dit daarom graag opnieuw aanbieden.

De gewone geneeskunde bestrijdt de symptomen met medicijnen en kijkt/behandelt slechts de fysieke en biochemische lagen. Innerwise bekijkt de gehele mens in 8 lagen: fysieke, biochemische, ritmische, mentale, emotionele, energetische, ziele- en de onbekende laag. Irritaties beginnen vaak in de emotionele laag en zetten zich vervolgens vast in de mentale laag en de lagen eronder en dan manifesteert het zich uiteindelijk als ziekte. Je kunt vast stellen per laag wat er aan thema’s speelt, wanneer ze begonnen zijn, of het een eigen thema betreft of een thema van een ander die je draagt.

Innerwise helpt de hele mens naar lichaam, ziel en geest in harmonie met zichzelf te kunnen leven door toegang te krijgen tot de eigen innerlijke wijsheid, Innerwise.

De mens die in harmonie is klinkt van binnen zoals hij bedoeld is te klinken en kan de dans van zijn leven dansen. Blokkades, thema’s die spelen brengen disharmonie. Je kunt “horen” dat de persoon waar dit speelt niet harmonisch klinkt, bijvoorbeeld als het knarsen van zand tussen de raderen.

Met Innerwise de mens weer herinneren aan zijn eigenlijke schoonheid, zijn harmonie, zijn gezondheid, door weer te voelen, waar te nemen, in te leven, door visualiseren, scannen en terug op weg te gaan naar heelheid.

 

 
 

Alle datums

  • 2019-07-17 09:30 - 16:00

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299