Welkom op de vernieuwde website van Marrys.nl
Webshop is weer in werking. Nog niet alle producten staan vermeld. Volgt!

Ervarings ochtend Innerwise Fiona Geraets

Categorie
Workshops
Datum
2019-06-19 09:30 - 16:00
Locatie
Marrys Kruidentuin

Het was de Duitse arts Uwe Albrechthem duidelijk dat je alleen maar kunt genezen als je de oorzaak van de ziekte kent. Anders onderdruk je de symptomen, die vervolgens steeds weer terug komen en steeds erger worden.

De gewone geneeskunde bestrijdt de symptomen met medicijnen en kijkt/behandelt slechts de fysieke en biochemische lagen. Innerwise bekijkt de gehele mens in 8 lagen: fysieke, biochemische, ritmische, mentale, emotionele, energetische, ziele- en de onbekende laag. Irritaties beginnen vaak in de emotionele laag en zetten zich vervolgens vast in de mentale laag en de lagen eronder en dan manifesteert het zich uiteindelijk als ziekte. Je kunt vast stellen per laag wat er aan thema’s speelt, wanneer ze begonnen zijn, of het een eigen thema betreft of een thema van een ander die je draagt.

Innerwise helpt de hele mens naar lichaam, ziel en geest in harmonie met zichzelf te kunnen leven door toegang te krijgen tot de eigen innerlijke wijsheid, Innerwise.

De mens die in harmonie is klinkt van binnen zoals hij bedoeld is te klinken en kan de dans van zijn leven dansen. Blokkades, thema’s die spelen brengen disharmonie. Je kunt “horen” dat de persoon waar dit speelt niet harmonisch klinkt, bijvoorbeeld als het knarsen van zand tussen de raderen.

Met Innerwise de mens weer herinneren aan zijn eigenlijke schoonheid, zijn harmonie, zijn gezondheid, door weer te voelen, waar te nemen, in te leven, door visualiseren, scannen en terug op weg gaan naar heelheid.

kosten € 15,00

 
 

Alle datums

  • 2019-06-19 09:30 - 16:00

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299