Skip to main content

Extra Lezing: Signalen uit het Veld 28 oktober 10.00 uur

sr1
Categorie
Lezingen
Dates
28 oktober 2023 10:00 - 13:00

Terug naar de essentie. Wat heeft het LevensVeld ons te vertellen? Wat is dit LevensVeld? En waar bestaat dit uit, (inclusief het matrixveld, de grote afleiding manoeuvres en waarom) en waarom is het zo belangrijk hier inzicht in te krijgen? Het is een holistische kijk en heart-brain stretching exercise, wat terug naar de waarachtige essentie gaat, wat jouw eigen vermogens zijn en in mijn ogen “van Levens belang” is, hiervan bewust te zijn.

Het gaat over Zingeving in deze grote transformatie tijd, de rol van Aandacht, wie jij Bent (Bronwezen), de invloed van jouw Levenshouding en wat het belang van focus en bewuste keuzes zijn.

Puur….. met een bewuste helderheid, (awareness) Aanwezig zijn, vanuit jouw Ijkpunt. Niet dat ik de waarheid in pacht heb, zeker niet, ik wil graag mijn opgedane kennis en ervaring in het leven Delen, ook wat de Natuur met mij gedaan heeft in deze tijd. Samen stilstaan, waarom verbinden en krachtig elkaar ondersteunen in onze ware essentie, van zo’n groot belang is. Het lijkt zeer veelomvattend en tegelijkertijd is dit “terug naar de essentie” Naar het eigen Goddelijke Veldsignaal, zo eenvoudig en duidelijk. “Wij zijn het waarop gewacht wordt”.. 

Voel jij je AANgesproken? Ga jij hierop AAN? Voel jij dat dit jou belangstelling en energie heeft? Sta op en kom dan naar mijn voordracht en samenspraak bij Marry op zaterdag 28 oktober van 10.00 uur tot 13.00 uur. Half uur voor aanvang van de workshop of lezing zijn we geopend.

Aanmelden via onze webwinkel>> Prijs: op basis van donatie op locatie.

Viathou Peletier

 
 

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.