GEANNULEERD Voorjaarsschool

Categorie
Workshops
Datum
2019-11-03 10:00
Locatie
Marrys Kruidentuin
E-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gezondheid is gebaseerd op 5 vitale substanties Ademhaling, Vloeistoffen, Voeding, Ritmiek en Beweging
Als een van deze substanties uit balans raakt, kunnen we ziek worden. Dit geldt voor zowel lichamelijke, energetische als mentale klachten.
Ga maar eens na: Een van de belangrijkste efectieve interventies die je kunt doen bij depressie is veel gaan wandelen! Emoties veranderen direct je ademhaling. Als je de ritmiek in het lichaam herstelt, slaap je beter.
in de zuur-basen huishouding zijn zoutbalansen cruciaal voor onze gezondheid en deze zuur-basen huishouding beinvloedt je hormoonhuishouding, zuurstofhuishouding, enzymwerking, etc. Tijdens onze tweedaagse zomerschool kun je alle aspecten van onze scholingen ervaren terwijl je leert hoe je gezondheid er op deze vlakken voor staat.

Zaterdag wordt de gezondheid fysiek, energetisch en emotioneel door Bert Bouwman bekeken vanuit de Chinese geneeskunde (TCM). Na een korte introductie in de TCM wordt je gezondheid in kaart gebracht met pols- & tongdiagnose en de 10+2 vragen. We kijken waar de mogelijke disbalansen zitten en vervolgens gaan we hieraan werken met kruiden en TuiNa massage. Waarbij je uiteraard ook zelf leert masseren en een kruidenformule samenstellen.

Op zondag ga je met Bas ten Velde je gezondheid bekijken vanuit de Westerse kant. Het fysieke lichaam wordt onderzocht met bloedanalyse en proefjes om mineralentekorten en toxische belasting in beeld te brengen. Via ademhaling gaan we onze (weggestopte) emoties verkennen. Ook nemen we onze voeding onder de loep en gaan berekenen of en welke verbeterpunten er zitten in onze voeding.

Marry verzorgt dit weekend een heerlijke en gezonde lunch, vol verse kruiden uit haar kruidentuin.

Kosten voor deze zomerschool zijn € 150,= voor het hele weekend. De max. groepsgrootte bedraagt 20 personen en er zijn al diverse aanmeldingen binnen.

 
 

Alle datums

  • Van 2020-04-04 10:00 tot 2020-04-05 16:00
  • 2020-04-05 10:00
  • 2020-04-04 10:00

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299