Skip to main content

Lezing Introductie Germaanse Geneeskunde

cdn.evbuc.com_images
Categorie
Lezingen
Dates
14 april 2023 13:30 - 16:30
Wij leven in een bijzondere tijd. Nog nooit eerder werden er zoveel vragen gesteld over ziekte en gezondheid. Wat zijn virussen eigenlijk en kunnen ze ons werkelijk ziek maken? Hoe zit het met onze afweer en zijn wij werkelijk zo kwetsbaar? Waarom worden er zoveel mensen ziek? Waarom is er nog steeds geen verklaring voor kanker?
Wij zijn biologisch innig verbonden met de natuur. Elke cel in het lichaam bij zowel dieren als mensen is geprogrammeerd om te overleven maar wij hebben dit tot nu toe nooit echt begrepen, nooit juist geïnterpreteerd. Er bestaat geen kwaadaardigheid. Niet in de natuur en niet in ons lichaam.
Dr. Ryke Geerd Hamer, internist en theoloog heeft naar aanleiding van zijn eigen plotselinge kankerdiagnose diepgaand onderzoek gedaan naar de werkelijke oorsprong van ziekte. Zijn bevindingen zijn revolutionair en de tijd is nu helemaal rijp voor deze kennis!
Kom luisteren naar een lezing over de Germaanse Geneeskunde, een compleet nieuwe interpretatie van onze fysiologie, van ziekte en gezondheid en van de rol van de psyche. Leer deze kennis voordat je ziek wordt om inzicht te krijgen in je proces en vooral om angst voor ziekte te voorkomen.
Joanne Kersten is geboren in 1952 en begon haar loopbaan als verpleegkundige in 1972.  De reguliere geneeskunde riep veel vragen op waardoor zij een zijsprong maakte naar de studie van verschillende alternatieve geneeswijzen. Later keerde zij terug in de verpleeghuis wereld als nurse practitioner. Zij is tevens voormalige eigenaar van Natuurvoedingswinkel ’t Hofje in Kampen en vanaf 2008 is zij student en docent in de Germaanse geneeskunde. Zij richt zich nu met name op het delen van deze kennis en geeft lezingen en scholingen in het hele land.
Joanne Kersten is oud verpleegkundige, oud eigenaar van Natuurvoedingswinkel ’t Hofje en al vele jaren student en docent Germaanse Geneeskunde of ‘German New Medicine’. Zij geeft lezingen in het hele land en verzorgt jaarlijks scholingen.

Datum: Vrijdag 14 april 2023, Tijd: 13.30 uur. Locatie: Marry's, Engeland 25 in Beekbergen
Kosten: 15,- euro pp
Betaling graag aan de deur, ter plekke.
Meld voor je de zekerheid ook even aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 
 

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met bestelling

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen of bellen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling.