Skip to main content

Workshop: Inhoudstoffen

platen
Categorie
Workshops
Datum
9 juni 2023 09:00 - 11:30

Gewijzigde datum: 5 mei vervalt, nieuwe datum is vrijdag 9 juni.

In vroeger tijden stelde men de werking van kruiden proefondervindelijk vast en gaf dit traditioneel gebruik generatie op generatie door. Tegenwoordig weet men door onderzoek in het lab beter welke inhoudsstoffen (of chemische componenten) in de plant te vinden zijn. Hierdoor kunnen we soms aan de hand van de vastgestelde inhoudsstoffen beter begrijpen waarom een plant een bepaalde geneeskrachtige werking heeft, hoewel nog lang niet alle inhoudsstoffen zijn ontdekt of onderzocht en een plant meer is dan de optelsom der delen…
In deze workshop worden de belangrijkste groepen inhoudsstoffen, die aan de basis liggen van de therapeutische werking van de meeste kruiden, compact behandeld.

Belangstelling? Ga dan naar Marrys winkeltje en meld je aan.

Docent: Marry en Winnie

Maximaal 25 personen, kosten € 35,00.

 
 

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.