Skip to main content

Lezing: Endometriose 18 augustus 10.00 uur

endometriose-tem-cura
Categorie
Lezingen
Dates
18 augustus 2023 10:00 - 12:00

Endometriose is een raadselachtige ziekte. Er is nog steeds niet veel bekend over de oorzaak, en het is ook niet te genezen met medicijnen. Minstens 1 op 9 vrouwen lijdt aan endometriose.

Omdat het niet altijd klachten geeft, alleen maar tijdens menstruatie, wordt het ook vaak niet serieus genomen. Echter zijn er vrouwen wie “Het hoort erbij.”of “Stel niet zo aan!” of “Denk aan iets anders!” – krijgen te horen.

Terwijl de ziekte serieus schade in de buikholte kan aanrichten.

Heel vaak duurt het jaren voordat vrouwen de diagnose endometriose en de juiste zorg krijgen. Na een diagnose worden ze ook nog vaak van kastje naar de muur gestuurd, terwijl endometriose elke maand zich uit kan breiden met de kans op meer complicaties.

De reguliere behandeling richt zich vaak op alleen het wegnemen van (pijn)klachten, terwijl ze vaak heel erg belastend zijn voor lichaam en geest.

Tijdens deze lezing ga ik uitleggen wat endometriose is, de verschillende soorten hiervan, de relatie met de vrouwelijke cyclus, reguliere behandelmogelijkheden en hoe men zelf haar lichaam met eenvoudige maatregelen kan ondersteunen.

Ook wil ik meer aandacht en bekendheid creëren voor dit probleem, zodat vrouwen eerder bij een specialist terecht kunnen en dat naasten meer begrip tonen voor vrouwen die kampen met deze ziekte.

Hopelijk zien we elkaar op 18 augustus. Aanvang 10.00 uur . Half uur voor aanvang van de workshop of lezing zijn we geopend.

Monika Bartok

Meesterherborist

Orthomoleculaire adviseur

Aanmeldingvia webshop >> Prijs: donatie op locatie is welkom.

 
 

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.