Skip to main content

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op bezoek bij RTV Apeldoorn

Op zondag 16 maart 2017 was Marry Foelkel te gast in SPRAAKMAKEND, een programma van RTV Apeldoorn. Deze tekst stond op Facebook van RTV Apeldoorn:

Marry is bekend als De kruidenexpert uit Beekbergen. Er zijn ook mensen die haar “het kruidenvrouwtje uit Beekbergen” noemen. Hoe dan ook, zij is zeer deskundig op het gebied van kruiden en bloemen. En dan met name op de heilzame werking hiervan.

Dat ze zo deskundig is geworden op dit gebied is niet verwonderlijk. “Het zit gewoon in de genen. Ik heb het meegekregen van mijn ouders. Ik was als klein meisje al helemaal onder de indruk hoe de gezondheid van mijn grootmoeder sterk verbeterde door het gebruik van de beroemde Beekbergse blauwe bes”, aldus Marry.

Een gesprek met haar is een gepassioneerd gesprek over de natuur. Met allerlei voorbeelden maakt ze ons duidelijk, dat we toch echt meer moeten kijken en luisteren naar die natuur. In haar ogen zullen we beter moeten opletten als we de lessen volgen van de “universiteit van het leven”.

Voor meer informatie over haar werk, cursussen, enz. kijk op: www.marrys.nl

Natuurlijk luisteren we ook in deze uitzending naar de prachtige muziekkeuze van mijn gast. Wat te denken van: “De vondeling van Ameland” van Boudewijn de Groot, “Les Comédiens” van Charles Aznavour en tot slot naar het gevoelige “Vluchten kan niet meer” van Jenny Arean en Frans Halsema.

Techniek is in handen van Willem Pas.

Marry Foelkel RTV Apeldoorn

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met bestelling

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen of bellen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling.