Lezingen

In haar kruidenkeuken of bij uw bedrijf of vereniging geeft Marry diverse lezingen en demonstraties. Onderwerpen zijn onder andere:

De orthomoleculaire voedingsleer, de meest recente wetenschappelijke inzichten;
De bereiding van de 'Genesismaaltijd';
De vervaardiging en medicinale werking van bijzondere cremes;
Overgangsklachten bij vrouwen, geen kruid tegen gewassen?
De geneeskrachtige werking van bomen.
De lezingen worden alleen voor groepen gehouden.
Als de lezing bij Marrys Bloemen- en Kruidenhuis wordt gehouden, kunt ook u als individueel belangstellende deelnemen (op aanvraag).

Heeft u vanuit uw bedrijf of vereniging of vanuit uw familie of vriendenkring de wens dat een lezing bij u op locatie wordt gehouden, dan zullen wij graag aan uw wens voldoen.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.