Skip to main content

Lezing: Germaanse Geneeskunde (2 data)

  • 15-06-2024

De Germaanse geneeskunde trekt inmiddels wereldwijd enorm veel belangstelling. Net als zoveel aspecten van de samenleving in deze tijd is ook het medisch systeem aan dringende vernieuwing toe.

Dankzij de ontdekkingen en het baanbrekend werk van een Duitse internist, theoloog, wijlen Dr. Ryke Geerd Hamer, bestaat er eindelijk een ware wetenschappelijke vernieuwing van onze visie op de biologie en de geneeskunde!

De opvatting van ziekte als iets wat je ‘overkomt’ door aanval van buitenaf, door micro-organismen, door slechte voeding, door slechte genen, foute gedachten enz. is nu verleden tijd! Het lichaam is geen oorlogsveld! De GNM leert hoe je inzicht kan krijgen in ziekteprocessen, in de betekenis van ‘kanker’ en hoe je weer de regie over je gezondheid kunt terugnemen! Leer hoe verbonden wij zijn aan de adembenemende schoonheid en overvloed van de natuur om ons heen. Aan de hand van een boeiende power point presentatie krijg je beknopte kennis van zowel de theorie als hoe de GNM werkt in de praktijk. Eindelijk een geneeskunde zonder angst!  

Docent is Joanne Kersten, docent Germaanse Geneeskunde en lid van het team van dr. Caroline Markolin,  www.learningGNM.com / www.germaansegeneeskunde.nl

Introductielezingen  bij Marry’s Kruidentuin

Wanneer: 13 april en 15 juni 2024

Tijd:            13:30 tot 16:30 uur  (inloop vanaf 13.00 uur)

Kosten:      € 20,- inclusief koffie, thee, contant te betalen aan de deur

Aanmelden: bij Joanne,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   graag met vermelding van naam en woonplaats.

Maximaal 35 deelnemers

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met bestelling

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen of bellen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling.