Skip to main content

Lezing: Reset Yourself

picasso
  • 26-04-2024

Je Zelf Zijn! Is dé oplossing voor een Nieuwe wereld; dát is de Ware Great Reset! 
Deze lezing gaat over de herziening van jezelf. Puur inzicht en besef wat in deze transformatietijd nodig is om jeZelf fundamenteel in het zadel te houden. Basis begrippen en Kernwaardes komen aan de orde. Evenals een essentiële bijdrage aan inzichten omtrent de focus waarop je je als Echt Mens kunt richten. 

Met inzicht over wie jij Echt bent, en multidimensionaal hier in vrijheid en waarheid te Leven zoals het bedoeld is vanuit ons wezenlijk potentieel, dát bepaalt hoe de grote transformatie in de wereld verloopt.

Jouw Levenshouding, jouw energieflux in deze transformatietijd, bepaalt de werkelijke Great Reset in de wereld…. en de toekomst.

Docent: Viathou

Wil je meer weten? Wees erbij op vrijdagmiddag 26 April bij Marry.  Inloop 13.00 uur Bijdrage € 15,- euro. Ga naar Marrys Winkeltje>>

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met bestelling

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen of bellen. Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling.