Skip to main content

Disclaimer

Marrys Bloemen- en Kruidenhuis in Beekbergen biedt de informatie op haar webpagina's aan een ieder aan, maar behoudt het copyright op deze pagina's en het copyright op tekst, grafische afbeeldingen en andere onderdelen op en van deze pagina's.

Het is niet toegestaan om pagina's, tekst, grafische afbeeldingen of andere onderdelen op en van deze pagina's, in originele of gewijzigde vorm, naar een webserver te kopiëren of op een andere manier aan derden te distribueren zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, één of meerdere Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's, in originele vorm, te kopiëren naar een computer. Het is toegestaan, uitsluitend voor persoonlijk gebruik, om de Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's te printen of om verwijzingen naar deze pagina's op te nemen in eigen documenten.

De informatie, tekst, grafische afbeeldingen en andere onderdelen op en van de Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's worden aangeboden door Marrys Bloemen- en Kruidenhuis als een service aan haar bezoekers en klanten. Marrys Bloemen- en Kruidenhuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik, onnauwkeurigheid of onvolledigheid van informatie, tekst, grafische afbeeldingen, links en andere onderdelen op en van deze pagina's.

Marrys Bloemen- en Kruidenhuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voortvloeiende uit gebruik van de server waarop de Marrys Bloemen- en Kruidenhuis webpagina's zich bevinden of andere servers dia via deze pagina's benaderbaar zijn.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Bankrekening: NL78 TRIO 0197776299

Openingstijden: maandag t/m woensdag 10.00 - 17.00 uur
donderdag, vrijdag en zaterdagochtend alleen op afspraak!!!

facebook icoon  instagram png instagram png logo 1455

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.