gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Brood bakken

Een versgebakken brood geeft een heerlijke geur in uw huis. Zeker als het een kruidenbrood is.

Marry Foelkel verzorgt een boeiende en gezellige workshop over kruidenbroden.

Ze geeft informatie over het gebruik van oeroude graansoorten, zoals kamut en spelt die een speciale smaak geven. Die smaak wordt nog levendiger door de toevoeging van allerlei kruiden. Ook verschillende rijsmiddelen en bakmethodes komen aan bod. Daarna gaat u zelf een broodje bakken met de graansoort en de kruiden van uw keuze. U neemt een lekker broodje mee naar huis.

Rozenbottels zijn krachtige ontstekingsremmers en hebben een hoog vitamine C gehalte. Wij kunnen dit gemalen als broodverbeteraar toevoegen aan oerbrood. Het brood rijst er beter door, het is ook een goede basis voor rozenbottel probiotica.

De workshop kost 25 euro per persoon.

Deelnemen aan deze minicursus? Bel 055 506 13 91 voor meer informatie, data en opgave.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299