gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

De wilde roos

Geniet van een bijzondere picknick en heerlijk appel-rozengebak bij de koffie, proef van een frisse rozenchampagne en maak uw eigen rozencreme. Beleef een volledig ontspannende dag en leer ondertussen alles water er te leren is over de wilde roos.

Marry ontvangt u graag om u wegwijs te maken in de boeiende wereld van bloemen en kruiden. Ze heeft een speciaal rozenarrangement voor u samengesteld met alles van en over de wilde roos: ruiken, proeven en voelen!

Wat kunt u verwachten?

Ontvangst met koffie en appel-rozengebak

Rondleiding door de kruidentuin of bij slecht weer een lezing in de tuinkamer, met wetenswaardigheden over de roos en haar familie (de aardbei, appel en vrouwenmantel)

Lunch met zelfgebakken brood met ingrediënten uit de rozenfamilie, eventueel met rozenjam en rozenhoning, inclusief koffie en thee.

Onder het genot van een theeproeverij, met kruidentheeen uit de tuin, volgt een demonstratie van het maken van een rozencreme of bodymilk op natuurlijke basis, die u mee naar huis neemt.

De dag wordt afgesloten met een glas rozenchampagne van het huis.

Kosten: 50 euro

Deze workshop wordt gegeven zo lang er rozen bloeien (zie de agenda voor data). Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299