gratisfacebook icoonAls u de nieuwsbrief van Marry wilt ontvangen: klik hier
Voor informatie over workshops, wandelingen, etc.

Eendagskruidencursus

Een hele kruidencursus in maar één dag! Tijdens deze dag worden al uw zintuigen voortdurend geprikkeld door de veelzijdigheid van kruiden. In één dag leert u veel over de diverse toepassingen van kruiden, met extra aandacht voor de culinaire en medicinale aspecten van die overheerlijke kruiden.

Ochtend: Culinair

U maakt kennis met een keur aan kruiden en bloemen, hun smaak, hun geneeskrachtige werking en hun bereidingswijze. De les wordt gelardeerd met praktische tips en een demonstratie.

Middag: Medicinaal

Na een smakelijke, kruidige lunch krijgt u inzicht in de werking van klassieke kruiden en de medicinale toepassing ervan volgens eeuwenoude tradities. Tevens maakt u kennis met de orthomoleculaire voedingsleer en de meest recente wetenschappelijke inzichten op dit gebied.

Kosten

50 euro per persoon, inclusief lunch.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u telefonisch contact opnemen met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis.

Familiedag, verjaardag, etc.

Het is mogelijk om een familiedag, vriendinnendag, zussendag, verjaardag e.d. bij Marry te reserveren met diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld een lezing, broodbakken of bloemschikken. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar.  Prijzen vanaf € 12,50 p.p.
Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Marrys Bloemen- en Kruidenhuis: (055) 506 13 91

Problemen met webshop

Mocht u problemen hebben met het bestellen van producten via de website, dan kunt u altijd Marry een mailtje sturen met uw bestelling, naam, adres en telefoonnummer. 
Wij vragen daarvoor uw begrip. Graag even bellen, mocht u, om wat voor reden ook, haast hebben met uw bestelling. Deze altijd via de mail bevestigen met naam, adres en telefoonnummer.

marrys logo 2017
onderdeel van M.C. Foelkel-van Middendorp
Engeland 25, 7361 CS Beekbergen
t 055 506 13 91
Let op nieuwe bankrekening:
NL78 TRIO 0197776299